Vapunpäivänä pyörähdettiin seuran omissa kisoissa. Eka rata oli hyvä melkein loppuun asti ja A:lta lähdettäessä unohdin ottaa sen hanskaan. Suoraan edessä oli tyrkyllä rengas, mutta piti mennä hypylle joka oli hiukan viistoon vasemmalla. Käsi heilahti ja sinne lähti, hupsista kyllä irtoo. Olisi ollut enää neljä helppoa hyppyä jäljellä.  Toinen rata oli kyllä sellainen että voi ei... Lähdin kesken radan sitten pois. Turha oli jäädä, kun se yhteys katkeaa, niin se katkeaa juu.

Aamulla olin tervu Cherin kanssa ykkösissä pari starttia. Ekalta radalta piti poistua aidan yli katsomaan että se mamma on varmasti siellä paikalla vielä. Tehtiin nollaa siihen asti ja sen jälkeen. Tuomari oli kyllä ihan hölmö, antoi hyllyn vaikka toinen kävi vain vähän kurkkaamassa. Nolla siitä olisi pitänyt antaa kun meni niin hienosti.  Toinen rata oli tosi hieno. A:lta saatiin kontaktivirhe. Siinä ehkä hiukan hätäilin, ettei Cherille tule mieleen lähteä kurkkimaan mammaa. No eihän tuo edes vilkuillut vaan tuli hienosti mukana koko ajan. Mullahan se pallo oli....  Tyytyväinen olin meidän ratoihin, koska kerran ehdittiin treenata ennen kisoja. Yhdet epikset juostiin keskiviikkona läpi lennosta, en käynyt tutustumassa rataan edes... Epiksissä hylly tuli keppien kielloista, muuten puhdas rata. Taitava taitava tyttönen.

Sunnuntaina Lotan kanssa kolme rataa, joista kaikista hylly. Eka radalla vain yksi hyppy väärään suuntaan, se eka nolla oli siis niin liki. Toinen ja kolmas meni vähän huonommin, tosin hirmu hyviä pätkiä niissäkin. Lotta hiukan haahuili molemmilla kesken radan mammaa.

Hulda pääsi sitten vappu turneessa viimeisenä, kolme hyllyä plakkariin ja kiitos. Hulda ei oikein ollut oma itsensä kahdella ekalla. Viimeinen oli hyvä ja tietenkin ohjaajan väsymys pilasi sitten sen radan: Minä unohdin radan hetkeksi, mutta sehän riittää. Koko viikon huonot yöunet ja totaali tsippaaminen. Olin kyllä niiiiin väsynyt että ei ole ihme että radan unohdin.