Ihan kamalaa oli lähteä ja muutaman kerran vielä miettisinkin että lähdenkö ollenkaan. Pakkasta 20 astetta, joten ei mikään kauhean herkullinen kisapäivä tiedossa. No enhän mä tosissani peruisi pakkasen takia kisoja. ;)

Ensimmäistä starttia jännitin, mutta ihan hienosti meni hylystä huolimatta. Hienoa rataa tehtiin kepeille asti, jossa Gia meni toiseen väliin. Enhän minä mitään jarruttele ja suoraan putkesta kepeille oli vähän kova vauhti. Gia oli sitten sitä mieltä, että ai jaa ei kepeille no mihin sitten, puomille? ei, no A:lle ei? Siitä sitten hylly ja päästiin jatkamaan matkaa. A:n jälkeen vielä hypyn ohitus (onneksi) niin ei jäänyt niin paljon ketuttamaan. =)

Toinen rata oli ihan mukavan oloinen, toki tykkäsin tuosta ensimmäisestäkin. Siitä toisesta startista tuli sitten se meidän ensimmäinen NOLLA, Jihuuu! Hiukan Gia liukastui pussin jälkeen, mutta todella nopeasti nousi ylös ja sujahti valoa nopeamminkin putkeen. Keppien jälkeisen hypyn ohjasin huonosti ja Gia kääntyi väärään suuntaan. Siihen käännökseen meni meiltä varmaan palkinto sija. Erot oli niin pienet kärjessä nimittäin. Me jäimme siis viidenneksi. No ei se meitä haittaa, nolla on nolla. =) 

Kolmas rata oli sitten hyppäri ja ei nyt ihan helppo. Piti oikein pohtia miten ohjata. Varsinkin kun nyt tiedän että liikkuvat valssit hypyn takana ei oikein onnistu. Niitä on helppo treenata jatkossa juu, mutta piti keksiä joku muu keino ohjata ne kohdat. No heti alkuun tulikin sitten virhe kun Gia lähti lukemaan mun liikettä ja nuori koira kuitenkin vielä niin ei osaa lukea rataa niin hyvin. Eikä toki kuulukaan osata. Siitä sitten pari kieltoa ja kolmas kielto keppien jälkeen hypyltä, niin siitä kirjattiin sitten se hyl. Loppu meni ilman virheitä ja panostin nyt siihen että otan liikkuvalla valssilla sen hypyn siellä taka vasemmalla. Toki sain tehdä paljon töitä, mutta sain sen kuitenkin tulemaan oikein. =)

Ihan mukava fiilis jäi niistä kisoista ja innolla odotan jo seuraavia startteja. Ja hyvin Gia handlasi täysin uuden kisapaikan. Tai arvasihan Gia jo hallin pihalla mihin oltiin tultu, kun oli kuin höyryjunana vetämässä halliin sisälle vaikka ei ollut edes koskaan käynyt siellä. ;) Seuraavaksi startataan omalla hallilla 17. päivä.