Gian kanssa otin kaikki kolme starttia ihan kokeeksi, koska virallisissakin niitä kolmen startin päiviä on. Mölliradalta saatiin vitonen= kielto hypyltä suoran putken jälkeen, minä olin myöhässä ylläri. =)

 

 

Ykkösluokan radalla samassa kohtaa hyllytettiin, eli suoran putken jälkeen olisi pitänyt mennä hypylle. En ollut tarkkana ja Gia "kysyi" ja ajautui hypyn väärälle puolelle. Tosin tuotahan me Oreniuksen kurssilla just treenattiin, ettei mennä hyppyä suoraan, heh!

Avoimen luokan radalla alkoi lapsukaisen ote hieman herpaantua, koska piti vähän katsella pujottelukisaa A:n harjalta etc. Kokonaisuutena kuitenkin ihan ok rata ja ilmo lähti sitten illalla Porin kisoihin jossa kolme starttia. =)

 

Cera äippä pääsi myös pitkästä aikaa aksaamaan. Lähdössä varasti törkeästi ja palautin sitten välittömästi takaisin josta siis hyl. Upeat kontaktit ja ihan hyvät kepit, ainoa taas mikä jäi vähän kaivelemaan hampaan koloon on tuo oikealla puolella oleminen (terveisiä vaan Lotta). Sitä pitäisi treenata rutkasti, mutta kun vuorokaudessa on vain 24 tuntia. =D