Ensimmäisellä radalla Huldalle puomilta vitonen, pitää kehittää siihen jotain viisasta. =) Ceralle hylky, mikä oli ihan omaa huolimattomuutta ja vitonen oli jo alla. No juu juu, pitäisi silti tehdä rata huolella loppuun asti. Hylyn jälkeen sitten menikin tosi hyvin.

Toinen rata, joka tosin oli vaikeampi, menikin sitten hyvin molemmilta. Ceralle tosin hirveät kaarrokset, mutta ei me niistä nyt kauheasti välitetä, vaan halutaan niitä onnistuneita ratoja. =) Molemmille tytöille toiselta radalta siis nolla!! Kyllä tuntuu kivalta... =))))

Huomenna jatketaan taas koitoksia kahden radan verran.

Huldan ensimmäinen rata oli nappisuoritus ja sijoitus 2. Vähän yli sekuntti voitosta, hienoa! Toisella radalla puomilta vitonen ja yksi kielto. Lisäksi näääääääääin laajat kaarrokset. Rata oli tosi helppo, mutta välillä olisi pitänyt nopeasti kääntyä. Ei sovi mulle ja Huldalle tai sitten ohjaus ei ollut ehkä niin skarppia kun pitäisi. Ceran kanssa tänään, hmmm Cera palasi takaisin ihan omana itsenään. Ekalla sohlattiin hetken aikaa, kunnes kävelin pois radalta. Toisella se karkasi puomilta putkeen =(( Jos olisin ollut viisas, olisin juossut hallista pihalle saman tien kun näin sen karkaavan sinne putkeen. No hyvä olla jälkiviisas. Olisipa saanut pieni belgiläinen hetken miettiä, mihin mamma katosi. =) No ensi kerralla sitten teen sen katoamistempun. =D

539093.jpg