Nyt kun on kaikki juoksut juostu niin on palattu taas normaali oloihin, kyllä on kivaa. Gian kanssa päästiin taas treenaamaan pitkästä aikaa viikonloppuna ja muistissa oli perusjutut. Cerakin treenasi vähän kontakteja. Maanantaina treenasi Hulda Mirvan kanssa pienryhmieni jälkeen. Mirvalla loppui kunto, kun Hulda viiletti täysillä menemään. =) Siinä se puuskutteli että onpa sillä vauhtia. Rata oli, hmmm hieman kinkkinen, mutta tulipahan treenattua sitten vähän haastavampaa. Sen jälkeen otin vielä Iippa-Liipan harjoittelemaan kontakteja ja hallintaa. No Gia osaa ne jutut kyllä. Se ratakin meni suht koht hyvin.

Tiistaina sitten epiksiin katsomaan, että miten Gia toimii ja pysyykö edes radalla? "Pientä" säätämistä ja hurvittelua, esteiden ohittelua kylläkin, mutta kaiken kaikkiaan ihan ok. Pysyi radalla hienosti, vaikka vähän kaahasikin sinne ja tänne. No ehkä vähän liioiteltua, mutta kun ei me olla tuollaista suoraa pötköä treenattu ihmeemmin, saatikka rataa, niin saattoihan sen arvata. Kontaktit oli hyvät ja pysähtyi niille kauniisti. Mutta treeni jatkuu niissäkin ja alustalla ruvetaan hakemaan suoraan sitä oikeaa paikkaa.

Cerakin pääsi epiksiin pitkästä aikaa. Ei olla oikein päästy, kun aina sattuu kohdalle se iltavuoro. No nyt kuitenkin siis päästiin ja yllätys yllätys lähdettiin treenaamaan kontakteja. Ja ne onnistui todella loistavasti ja pysähtyi kauniisti -> myös puomilla. Puomi on välillä ollut se haasteellisin kontakteista. Muuten rata puhtaasti läpi, mutta kepeillä se virhe sitten tehtiin. Oikein sisään mutta ei sitten taipunutkaan vaan "haukkasi" pari väliä sen jälkeen. Niin tyypillinen virhe, pöh. Mutta kyllä voi hyvillä mielin lähteä tänään Forssaan. Tavoitteena on hyvät kontaktit ja kepit! Cool