Gian toiset viralliset kisat ja oli todella hienot radat. Hyppärillä en antanut sen itse hakea kepeille, vaan menin sitten työntämään sen väärälle puolelle. Muuten niin hieno rata vaikka alkuun pelkäsin ettei siitä mitään tule. Ajattelin että kakara sinkoo minne sattuu ja ohittelee esteitä.

Agirata oli toinen kisa ja kyllä oli hienoa mennä. Ei niin hyvää fiilistä ole koskaan tullut Ceran kanssa radan jälkeen. Kakara oli täysin kuulolla ja meno oli ihan unelmaa sen kanssa. No tuloksena 0-voitto huolimatta yhdestä ylimääräisestä lenkistä ennen A:ta. Pieni kauneusvirhe, annetaan anteeksi koska muuten oli niin hyvä.

Summasurum: Ilman sitä hyppärin kieltoa oltaisiin saatu serti. Joo, joo, kyllä sitä ehtii. Eikä oikeasti ole kiire sinne kolmosiin. Kisafiilis on niin mukavan leppoisa näissä alemmissa luokissa. Eikä tuo kakara kuitenkaan ole ihan vielä valmis sinne kolosiin. Seuraavat kisat ATT:llä jossa kolme starttia. No jos se kolmas nolla tulee, niin tulkoon, en nyt kuitenkaan tahallaan virhettä tee.