Kirkkonummella käytiin 3.8. ja siellä oli meillä kyllä upeat radat. Ja taas vaan olin huolimaton molemmilla radoilla yhdessä kohdassa ja sehän riittää. =) Hienot kontaktit molemmilla radoilla ja hyllyistä huolimatta olen tosi tyytyväinen.

Janakkala oli tänään vuorossa, jossa molemmilla koirilla 3 rataa. Tiukka ja kiireinen viikko takana ja eka startti kello 9.00 yäk! Huldan kanssa se ehkä kostautui, enkä ollut ihan skarppina. Saldona kaksi hyllyä ja vitonen. Hyllyt täysin mun piikkiin. =) Vitonen tuli keppien aloituksesta, kun hätäilin ja päästin Huldan kakkos väliin.

Ceran eka rata oli vitonen ja se tuli kepeiltä. Tiina sanoi että tein tosi selkeän rytmin vaihdoksen ja niin jäi se vika väli sitten tekemättä. No sitten käveltiin rauhassa alkuun ja tehtiin ne loppuun asti. Eikä sitten muita virheitä, mutta yli aikaa koska rauhoitin totaalisesti pelin siellä kepeillä. Toiselta radalta jälleen vitonen, puomin nousukontakti! Se vaan että virhe se ei ollut koska olin ihan vieressä ja näin sata varmasti, että kontaktille osui, no elämä on... No sitten vielä hyppäri josta se nolla napsahti. Sen jälkeen vasta harmittikin se kontaktivirhe, koska siinä meni samalla meidän tuplanolla!!  Mutta tehtiin me kuitenkin historiaa, koska se oli meidän ihan ensimmäinen hyppynolla! Hyppärillä vauhdit kasvaa hurjaksi ja aina onnistun jotain sössimään. Tosin tuomarikin sanoi kisojen jälkeen, että on kuin eri koira kuin ennen. Onkohan tullut pienelle belgille aivot pentujen jälkeen, Hope So! =)))