Niin kyllä, olin eilen tosi reipas ja olin treenaamassa tokoa. Pitäähän sitä ipanan päästä jossain välissä myös tokoilemaan. Nyt vielä kun sain treeniseuraa Anskusta, niin mikä sen mukavampaa. Saapahan minutkin potkittua liikkeelle.  Käytiin läpi Gian kanssa sen osaamista, aika hyvä oli vaikka ei oltu edes treenattu varsinaisesti. Ja sain vinkkejä miten opettaa noita alon liikkeitä. Ceran kanssa olen aikoinani ne alon ja avon liikkeet opetellut issesseni. Nyt haluan opettaa ne tosi varmoiksi. En nyt tarkoita että Ceralla huonot olisi ollut mutta aina on varaa parantaa. Ceran kanssa otettiin myös noita voin liikkeitä. Josko sitä taas innostuisi ihan oikeesti, hih!

No kotona vielä ipanan kanssa kosketusalusta treeniä. Ollaan sitä hiukan otettu aiemminkin, mutta jos nyt.. Gialle pitää nyt hommata joku painava alusta, koska se pyrkii jatkuvasti tuomaan sitä alustaa mulle. Noutoa treenattu liikaa kenties.

Tänään treenattiin aamulla kontaktia ja sivulle tuloa, aamuruoka oli palkkana. Gia on niin ahne että kuivan nappulankin kanssa on voi tehdä töitä. Ne on ihan samanlaisia Huldan kanssa, kunhan se alkaa ärrällä (R=ruoka).